I.V.M. EEN HOOG VOLUME AAN ORDERS: LEVERTIJD GAME BOYS TIJDELIJK 10 WERKDAGEN! MEER INFORMATIE

Bedankt voor jouw aankoop en jouw vertrouwen in Gameboynow. We hopen dat je blij bent met je aankoop. Als je echter een defect of beschadigd product hebt ontvangen, kun je het binnen 14 dagen retourneren voor een volledige terugbetaling. Zie hieronder voor meer informatie over ons retourbeleid.


Retourneren
1. Alle retouren moeten binnen veertien (14) dagen na de aankoopdatum aangemeld worden voor retour. Alle geretourneerde artikelen moeten in nieuwe en ongebruikte staat zijn, met alle originele labels eraan.

2. Alle retourzendingen moeten binnen veertien (14) dagen na de retourmelding retour worden verstuurd.

3. Nadat we jouw retourzending hebben ontvangen (en de staat van het artikel hebben gecontroleerd), nemen wij jouw retour binnen veertien (14) dagen  in behandeling. Maak je gebruik van jouw retourrecht, dan storten wij binnen veertien (14) dagen na de retourmelding het volledige betaalde bedrag aan je terug. We laten je per e-mail weten wanneer de retourzending is verwerkt.


Retourproces

Alle geretourneerde artikelen moeten, indien redelijkerwijs mogelijk, in nieuwe en ongebruikte staat zijn, met alle originele labels eraan.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we de deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 
Om een ​​artikel te retourneren, plaats je het artikel veilig wanneer mogelijk in de originele verpakking en stuur je jouw retourzending naar het volgende adres


T.a.v: Two Four Investments
Afdeling: GBN-Retouren
Kreeftstraat 75
Almere, Flevoland 1317 KR
Nederland

Houd er rekening mee dat jij zelf verantwoordelijk bent voor alle verzendkosten voor het retourneren. We raden je ten zeerste aan om een ​​traceerbare methode te gebruiken om je retourzending te versturen.


Neem voor defecte of beschadigde producten contact met ons op via het contactformulier om een ​​terugbetaling of omruiling te regelen.

Reparaties
We repareren alleen producten die zijn verkocht via www.gameboynow.com. Als je een verzoek hebt om jouw eigen GBC/GBA te laten repareren, dan kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.

Vragen
Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

 

Terug naar boven