I.V.M. EEN HOOG VOLUME AAN ORDERS: LEVERTIJD GAME BOYS TIJDELIJK 10 WERKDAGEN! MEER INFORMATIE
SNEL HULP NODIG?
Bij Gameboynow heb je meestal al binnen ± 30 minuten een duidelijk antwoord. Volgens onze klanten bieden wij een zeer snelle en behulpzame klantenservice. Stuur ons een bericht en we nemen in elk geval binnen 24 uur contact met je op.
ONZE BELOFTES
✔️ 6 Maanden garantie en een topservice
✔️ Ontvang altijd reactie binnen 24 uur
✔️ Altijd een passende oplossing
✔️ No-nonsense verzend, omruil en -retourbeleid
✔️ Altijd vlot contact met een begripvol persoon. Bij ons ben je familie, geen 'nummertje'
ZELF CONTACT OPNEMEN
Liever handmatig contact opnemen? Je kunt ons op de volgende manier bereiken: KvK-nummer: 65173481 Email: info@yarnellriley.com Btw: NL002256227B10 Bank: NL35RABO0384145906 Adres: Bolderweg 2, 1332 AT, Almere (bezoek alleen op afspraak)
HEB JE VRAGEN OVER JOUW BESTELLING?
Als je contact met ons opneemt gaan wij gelijk voor je aan de slag. Reageer s.v.p. op jouw oorspronkelijke bestelbevestigings-email, wij behandelen deze e-mails met prioriteit!.

Bij een webshop hoort een vlotte en oplossingsgerichte service. Je staat bij ons centraal, ook na de aankoop.
FAQ: "MIJN BESTELLING IS NOG NIET BINNEN, WAT NU?" 📦
Wij maken voornamelijk gebruik van de bezorgservice van PostNL. Het kan wel eens voorkomen dat PostNL door drukte jouw bezorgdatum opschuift naar een volgende dag.

Wij willen je bij situaties zoals deze vragen om samen met ons te wachten op een nieuw bezorgmoment. Mocht het toch te lang duren, neem dan contact met ons op zodat wij jou zo snel mogelijk aan een oplossing kunnen helpen.
Terug naar boven