Gameboynow biedt unieke en kwalitatief hoogwaardige custom Game Boys. Elke console wordt met de hand gebouwd volgens de specificaties van de klant en met zorgvuldig geselecteerde onderdelen, zoals het IPS V2 LCD-scherm met achtergrondverlichting en een nieuwe body-shell. Onze brede selectie omvat opties zoals een custom Game Boy Advance, custom Game Boy Color en de originele Game Boy.

We testen elke Game Boy grondig voordat we deze verzenden om er zeker van te zijn dat deze volledig functioneel is en bieden 6 maanden garantie op al onze consoles. Onze Game Boys zijn compatibel met zowel originele als reproductiecartridges. Of je nu wilt genieten van oude klassiekers of een nostalgisch retro-gevoel wilt beleven, wij hebben alles wat je nodig hebt. Bestel vandaag nog jouw custom Game Boy en herbeleef jouw jeugd met de beste kwaliteit en service van Gameboynow.

 

 

TECHNISCHE INFORMATIE OVER ONZE CUSTOM GAME BOYS

Bij Gameboynow bouwen we met de hand hoogwaardige custom Game Boys. Onze consoles worden geleverd met een opgewaardeerd IPS V2 LCD-scherm met achtergrondverlichting en een nieuwe body-shell (inclusief stickers). Bovendien bieden we 6 maanden garantie op al onze Game Boys. Onze Game Boys zijn origineel en kunnen zowel originele als reproductie cartridges afspelen.

Voordat we de Game Boys verzenden, controleren we ze zorgvuldig op volledige werking, inclusief het beeldscherm, de audio en de knoppen.

 

VERSCHILLEN TUSSEN ONZE CUSTOM GAME BOYS EN EEN 'STANDAARD' GAME BOY

Beeldscherm

Een groot verschil tussen onze custom Game Boys en een 'standaard' Game Boy is het achtergrondverlichte beeldscherm. Met een standaard Game Boy kun je niet in het donker spelen en zie je zo'n 70% minder details (contrast, kleuren). Ook hebben standaard Game Boys vaak zichtbare gebruikerssporen en krassen op het scherm. Onze custom Game Boys zijn echter gebouwd met hoogwaardige, op maat gemaakte onderdelen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Bovendien hebben standaard Game Boys vaak stof en vuil tussen de knoppen en in de console, wat kan leiden tot lamme knoppen en een kortere levensduur van de console. Onze Game Boys ondergaan echter een zorgvuldige kwaliteitscheck, zodat we er zeker van zijn dat ze lang meegaan.

 

BOUWPROCES VAN JOUW GAME BOY

Voor elke bestelling van een custom Game Boy halen we een geschikte donorconsole in huis. Deze wordt volledig uit elkaar gehaald, zorgvuldig gerestaureerd, schoongemaakt en vervolgens in een nieuwe body-shell gemonteerd. Vervolgens installeren we het opgewaardeerde IPS V2 LCD-scherm met achtergrondverlichting, voeren we een laatste kwaliteitscontrole uit op de audio, video en knoppen, en dan is jouw Game Boy klaar om te worden verzonden!

 

LEVERTIJD VAN ONZE CUSTOM GAME BOYS

Onze Game Boys worden met de hand gebouwd op basis van kwalitatieve onderdelen en we ontvangen dagelijks vele bestellingen. Hierdoor hanteren wij momenteel een levertijd van 1-2 weken (met een minimum van 1 week). We willen benadrukken dat we transparant willen blijven en onze klanten tevreden willen houden. Daarom communiceren we wekelijks via e-mail een schatting van de levertijd van jouw bestelling. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en blijven we in contact.


FAQ: "Kan ik bestelling voor een custom Game Boy annuleren?"

Het is helaas niet mogelijk om bestellingen voor onze custom Game Boys te annuleren. Dit komt doordat we specifieke "custom" onderdelen reserveren voor jouw bestelling. Voor pre-orders van andere producten geldt wel de wet 'Koop op afstand', waardoor je binnen 14 dagen na aankoop het recht hebt om te retourneren (voor nieuwe producten).

Ben je er nog? Geweldig! We hopen dat we je voldoende informatie hebben gegeven over onze op maat gemaakte Game Boys. We kijken er naar uit om je te helpen aan je nostalgie!

 

-Team Gameboynow

 

via GIPHY