Op deze pagina vindt je alle relevante informatie over onze custom Game Boys, het bouwproces en de levertijd ervan. 

 

  1. Technische informatie custom Game Boys
  2. Verschil tussen een 'standaard' Game Boy en onze custom Game Boy
  3. Bouwproces custom Game Boys
  4. Levertijd custom Game Boys

 

 

1. TECHNISCHE INFORMATIE CUSTOM GAME BOYS

Als je bij Gameboynow een Game Boy bestelt, komt deze altijd inclusief een upgraded achtergrond-verlicht IPS V2 LCD scherm en een fabrieksnieuws body-shell (inclusief bestickering). Ook komen onze Game Boys met 6 maanden garantie. Onze Game Boys zijn origineel en spelen zowel originele als reproductie cartridges.

Alle Game Boys worden vóór verzending zorgvuldig gecontroleerd op volledige werking: beeldscherm, audio, knoppen dienen 100% naar behoren te werken.

 

2. VERSCHIL TUSSEN EEN 'STANDAARD' GAME BOY EN ONZE CUSTOM GAME BOY

Beeldscherm
Wat onze custom Game Boys sterk onderscheid van een 'standaard' Game Boy is uiteraard het achtergrond verlichte beeldscherm. Met een standaard Game Boy kun je niet in het donker spelen, zie je zo'n 70% minder details (contrast, kleuren) en ben je altijd afhankelijk van een geschikte lichtbron die maar net vanuit de juiste hoek op jouw (standaard) beeldscherm moet vallen.

Gebruikerssporen
Een standaard Game Boy heeft vrijwel altijd zichtbare en groffe gebruikerssporen op de body-shell en krassen op het beeldscherm. Hiernaast zijn de stickers vaak beschadigd of missen compleet en weet je nooit wat er mankeert bij aanschaf van een 2e hands console.

Kwaliteit/ levensduur
Het zal je goed verbazen hoeveel viezigheid in de loop der jaren tussen de knoppen en in de console verzameld. Dit zorgt voor vieze, lamme knoppen die niet meer lekker ingedrukt kunnen worden. Hiernaast zorgt stof achter het beeldscherm en op het moederbord voor schade aan de levensduur van een Game Boy. Onze Game Boys krijgen altijd een zorgvuldige kwaliteitscheck zodat we zeker weten dat we je een Game Boy leveren die nog een levensduur mee gaat.

 

3. BOUWPROCES VAN JOUW GAME BOY
Voor elke Game Boy bestelling die wij binnen krijgen halen wij een geschikte donor-console in huis. Deze word vervolgens volledig uit elkaar gehaald, zorgvuldig gerestaureerd, schoongemaakt en in een fabrieksnieuwe body-shell naar keuze gemonteerd. Vervolgens installeren wij het upgraded achtergrondverlichte IPS V2 LCD-scherm, doen een laatste kwaliteitscontrole (audio, video, knoppen) en hoppa, jouw Game Boy is nu klaar om aan je verzonden te worden!

 

4. LEVERTIJD CUSTOM GAME BOYS

Gameboynow ontvangt op het moment meer bestellingen van Game Boys dan dat er beschikbaar is aan donor-consoles. Om onze klanten tevreden te houden en transparant te blijven over realistische levertijden, rekenen wij voor de handelingen omschreven in punt 3 (hierboven) 10 werkdagen vanaf het moment dat een bestelling is geplaatst.

 


Wij begrijpen het, wachten is niet altijd even makkelijk!

Juist daarom geven we graag wekelijks per email aan wat de geschatte levertijd van jouw bestelling is. Zo weet je precies waar je aan toe bent en blijven we voldoende met elkaar in contact.


FAQ: "Kan ik mijn pre-order (of bestelling voor een Game Boy) annuleren?"

Pre-orders en alle andere vormen van bestellingen voor onze Game Boys kunnen niet geannuleerd worden. Dit komt omdat wij speciaal voor jouw bestelling specifieke "custom" onderdelen in huis halen. Pre-orders voor alle andere producten kan je wel gewoon annuleren, dit valt onder de wet 'Koop op afstand', waarbij je 14 dagen retourrecht hebt bij een online aankoop (op een nieuw product).

 

Ben je er nog? Mooi! We hopen jou middels deze pagina voldoende informatie te hebben gegeven over onze custom Game Boys. Wij kijken er naar uit jou te helpen aan jouw nostalgie!

 

-Team Gameboynow

 

via GIPHY