Kennisbank

OP DEZE PAGINA

Handige tutorials en tips over retro handheld consoles, gedetailleerde handleidingen van verschillende consoles, nuttige (video)tutorials over Game Boy reparaties en nog veel meer. Ontdek alles wat je moet weten om jouw retro-gamingervaring te optimaliseren!

RETRO KENNISCENTRUM

Onze informatiepagina is er voor iedereen, of je nu een doorgewinterde retro gamer bent of net begint. Wij vinden namelijk dat retrogaming voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ontdek hoe jij het beste uit jouw retro-gamingervaring kunt halen!

"Retrogaming is een passie die gedeeld moet worden. Het delen van onze kennis en ervaringen zorgt ervoor dat deze unieke gamingcultuur blijft voortbestaan en toegankelijk blijft voor toekomstige generaties. - Team Gameboynow"

MIYOO MINI CFW (Onion OS)

Onion OS is dé aanvulling op de Miyoo Mini voor de ultieme retro gaming ervaring. Het biedt een intuïtieve gebruikersinterface, handige tools en uitgebreide functionaliteit, en ondersteunt een breed scala aan games en emulators. Of je nu een beginnende of doorgewinterde retro gamer bent, met Onion OS haal je het beste uit jouw Miyoo Mini!

Onion OS Informatiepagina

MIYOO MINI SUPPORT PAGINA

Of je nu een ervaren techneut bent of gewoon op zoek bent naar een leuke retro game console, de Miyoo Mini is een geweldige keuze. Op deze supportpagina vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt om te beginnen. We hebben een duidelijke quick start guide, tutorials, tips en tricks om je te helpen je weg te vinden in de wereld van de Miyoo Mini (Plus)

Miyoo Mini Supportpagina

BINNENKORT VOLGT ER MEER INFORMATIEVE CONTENT. WIJ ZIJN HARD AAN HET WERK OM DEZE PAGINA UP-TO-DATE TE HOUDEN EN ZIJN BEZIG MET HET SCHRIJVEN VAN MEER CONTENT.