I.V.M. EEN HOOG VOLUME AAN ORDERS: LEVERTIJD GAME BOYS TIJDELIJK 10 WERKDAGEN! MEER INFORMATIE

"Reviving your nostalgia!"


Gameboynow is een gepassioneerd Nederlands retro-gaming webshop die zich richt op zowel de retro-gamer en de verzamelaar. Het grootste deel van onze klanten komt bij ons terecht voor custom-built en op-maat-gemaakte originele Game Boy handheldconsoles en bijhorende videogames.

In 2019 zijn wij op eBay en Marktplaats als kleine webwinkel begonnen. Inmiddels is Gameboynow een retro-gaming webshop die aan meer dan 15 landen levert.

Ons doel is om een vertrouwde omgeving te creëren voor retro-gamers die op zoek zijn naar retro consoles, games en accessoires tegen eerlijke (maar realistische) marktprijzen.


ONZE GAME BOYS

Je vraagt je misschien af wat onze Game Boys onderscheidend maakt en dat is een goede vraag!

Wij maken ons aanbod uniek omdat onze Game Boys altijd zijn voorzien van een aantal sterke pluspunten:

  • Per bestelling op maat gebouwd
  • Altijd voorzien van een ge-upgrade backlit LCD-scherm*
  • Fabrieksnieuwe body shell, knoppen en ge-upgrade glazen monitor plaatje
  • Voorzien van nieuwe Nintendo branding stickers (origineel!)
  • 6 maanden garantie
  • Geen 'dropshipping'! - Alle Game Boys worden door ons zelf in Nederland gebouwd, onderhouden en verkocht.


*Dit levert ten opzichte van het standaard niet-verlicht Game Boy beeldscherm een wereld van verschil: Een origineel beeldscherm is, laten we eerlijk zijn, vrijwel onspeelbaar in de meeste lichtsomstandigheden en tevens moeilijk te zien. Dit probleem tackelen wij door een LCD-beeldscherm te installeren die net zo helder is als een doorsnee smartphone.


SNELLE LEVERTIJDEN

1-3 werkdagen, indien voorradig.

Hiernaast houden wij van transparantie en duidelijkheid. Wij hebben onze webshop zo gebouwd dat als je bij ons een bestelling plaatst, je direct netjes een bestelbevestiging krijgt met aanvullende verzendinformatie. Wij verzenden doorgaans binnen 24 uur jouw bestelling op via PostNL met track en trace informatie.
Wij zijn ons er goed van bewust dat ons bestaan mede mogelijk is gemaakt door onze klanten. Daarom ben je bij ons 'family' en geen bestelnummertje ;-) Dit kun je tevens terug zien in de recenties van onze klanten. Neem eens een kijkje: klik hier


GEEN DROPSHIPPING

Deze vraag hebben wij wel eens gekregen: zoals eerder vermeld doen wij niet aan dropshipping. Alhoewel wij hier niets op tegen hebben, is dit in ons geval onpraktisch en tevens niet onze stijl van ondernemen. Wij leveren maatwerk dat voldoet aan de vaak hoge eisen van onze klanten. Een product hoort met kwaliteit en vakmanschap de toonbank over te gaan. Dit kunnen wij bewerkstelligen door samenwerkingen met eigen (prive) fabrikanten en leveranciers. Op die manier zijn wij er zeker van dat wij nieuw leven in blazen in de nostalgie van onze klanten.

GARANTIE & SERVICE
6 maanden, gratis retourneren bij defecten en eventuele uitdagingen. Je staat bij ons centraal. Ook na aankoop.


Ben je er nog? Mooi! Wij hopen je een sterke indruk te hebben gegeven over onze werkwijze en je te hebben gemotiveerd richting de aankoop van jouw volgende nostalgie.

VRAGEN?

Meestal heb je op werkdagen al binnen 1 uur antwoord! Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Terug naar boven