"Reviving your nostalgia!"

Gameboynow is het adres waar je terecht kunt voor jouw nostalgiewensen. Bij Gameboynow heb je keuze uit verschillende custom built Game Boys, Game Boy accessoires en een verscheidenheid aan retro-handheld consoles.

Naast de verkoop van Game Boys en andere consoles, bieden wij ook een vlotte en betrouwbare service voor het vervangen van Game Boy body shells, installeren van IPS schermen en meer. Hiernaast leveren wij uit eigen voorraad, waardoor je  jouw bestelling supersnel bezorgd krijgt. Ook hebben we hierdoor meer grip over onze logistiek en levertijden.

Je verwacht het misschien niet, maar het team van Gameboynow telt slechts 5 collega's. Een klein, hecht team aan retro-lovers (en niet alleen in- en uitklokkers). We nemen veel trots in onze klantrecenties en het feit dat wij de eerste custom Game Boy webshop zijn in Nederland. We zijn constant bezig met verbeteringen en uitbreidingen en werken de klok rond om bij te dragen aan de retro-scene in Nederland.

Het gaat ons maar om één ding; reviving your nostalgia!

_____________________________________________________________________

Hier staan we voor

Persoonlijke klantenservice
Je kent het wel. Webshops waarbij alles leuk en aardig lijkt, totdat er iets fout gaat na jouw bestelling. Kots. Niet bij Gameboynow. Bij ons ben je familie en geen nummertje. We beseffen ons goed dat onze klanten de fundering zijn van ons merk en succes, en met dat in gedachten staat persoonlijk klantcontact en vakkundige onderbouwde hulp bij ons hoog aangeschreven.

Duidelijke productomschrijvingen & kwalitatieve productfotografie
Onze insteek bij het schrijven van productomschrijvingen en het maken van kwalitatieve productfoto's is uiteraard jou als klant goed en duidelijk mogelijk te kunnen informeren over een product. Uitgebreide en zelf-geschreven productomschrijvingen, duidelijke specificaties, 'What's in the box', actuele levertijden en tips en tutorials voor vrijwel alle producten maakt het shoppen bij Gameboynow super gemakkelijk. Hiernaast verkopen we niet alleen onze producten, we kennen ze ook echt. Wij voegen pas een product aan onze catalogus toe als we er zelf in geloven. Hier geen Ali-Express troep (sorry Jack Ma!).

Snel in huis, geen valse beloftes
We zouden graag in de positie staan de mooie 'Morgen al in huis!' badges op onze producten te plakken. Erg aantrekkelijk, maar vaak hebben bezorgdiensten iets langer nodig om de zendingen van webshops bij de klant te bezorgen. Voor de meeste producten in onze webshop geldt een levertijd van 1-3 werkdagen. Je ziet tevens op alle productpagina altijd een actuele verwachte bezorgtijd zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Bestellen zonder gedoe
Je bestelling wordt direct bij ons verwerkt. Dat geldt ook voor pre-orders. Meerdere beveiligde betaalmethodes, 14 dagen bedenktijd en 6 maanden garantie. Geen kleine lettertjes, geen gedoe.

We staan elke dag voor je klaar
We hebben een echte kantoorruimtes, opslag en collega's in Almere. Onze klantenservice is elke dag open van 10.00 tot 18.00 uur.

_____________________________________________________________________

Yarnell van der Horst
Yarnell is de oprichter van Gameboynow. Samen met een team van 4 andere retro-lovers zijn wij het beste aanbod voor custom Game Boys, accessoires en meer. 

_____________________________________________________________________

Geschiedenis
Het is 2019: Almeerder Yarnell van der Horst (27) komt tijdens een verhuizing zijn oude Game Boy Color tegen. “Goh, zouden hier nog liefhebbers voor zijn?” Even opzoeken op eBay en Marktplaats en het was direct duidelijk dat er nog steeds een enorm grote fanbase is voor retro-consoles. Na het vervangen van de behuizing van de oude Game Boy is de console snel op Marktplaats beland. Binnen 1 uur meer dan 10 reacties?! Hier moet meer achter zitten! 2 maanden later word de opvolger Gameboynow.com geregistreerd als de eerste custom Game Boy webshop in Nederland.

Inmiddels heeft Gameboynow zijn eigen kantoorruimes, opslag en collega’s in Almere en staan wij erg goed bekend door onze no-nonsense werkwijze en kwalitatief gebouwde Game Boys. Zo is Gameboynow van een bedrijfje op een zolderkamer binnen no time uitgegroeid naar één van de meest vertrouwde merken in de (custom) retro-gaming industrie.

Waar we trots op zijn

✔️ Meer dan 450 verschillende klanten geholpen
✔️ 1800+ bestellingen voor onze custom Game Boys
✔️ Eigen voorraad en opslag
✔️ WebwinkelKEUR gecertificeerd
✔️ Reputabele klantenservice

Bedrijfsgegevens
Two Four Investments
(Handelsnaam: Gameboynow)

Post- en bezoekadres:
World Trade Center Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH, Almere

Overige bedrijfsgegevens
KvK-nummer: 65173481
WebwinkelKEUR Certificaat 
Email: info@gameboynow.com 
Btw-identificatienummer: NL002256227B10 
Rekeningnummer: Knab, NL36 KNAB 0257 3984 57
BIC: KNABNL2H