Update: 29/11/2022

 

Beste retrogamer,

Bedankt voor jouw interesse in Gameboynow.

Op deze pagina brengen we je graag op de hoogte omtrent de huidige situatie in China. China houdt namelijk vast aan haar zerocovidbeleid om verspreiding van het virus tegen te gaan. Onderdeel van dat beleid zijn forse quarainteneregels en massale tests. Desondanks bereikten de infecties deze maand recordhoogten. Daardoor daalde de binnenlandse vraag en zakte ook het ondernemersvertrouwen weg. De fabrieksproductie en het algehele exportvolume in China is als gevolg hiervan vertraagd en wij als webshop hebben daardoor te maken met langere levertijden van bepaalde producten.

Normaliter werken we met een standaard levertijd van 1-3 werkdagen. Houd onze productpagina’s goed in de gaten; we geven altijd aan of een product direct uit voorraad leverbaar is. Is dit niet het geval, dan zie je een blauw bordje met ‘pre-order’ bij een product staan.

 

Wat dit betekent voor jou:

Geen zorgen. Je kunt bij ons altijd een pre-order plaatsen voor een product dat niet direct leverbaar is. Jouw pre-order word direct bij ons verwerkt en zodra wij nieuw voorraad geleverd krijgen, leveren we razendsnel in volgorde uit. Let wel; je kunt op elk gewenst moment een pre-order annuleren voor een volledige terugbetaling, mocht je niet meer langer kunnen of willen wachten. Je zit bij ons nergens aan vast, geen kleine lettertjes!

Geschatte levertijd:

Wij geven op alle productpagina's (visueel) aan wat de actuele of geschatte levertijd van een product is:

 

Voor alle vragen kun je contact opnemen via het contactformulier

 

 

Met vriendelijke groet,

Team Gameboynow

 

 

 

via GIPHY