Bedankt voor het bezoeken en winkelen bij Gameboynow. Hieronder volgen de algemene voorwaarden die ons verzendbeleid vormen.

FAQ:

"Hoe snel heb ik mijn bestelling binnen?" - Binnen 1-2 werkdagen via PostNL met track en trace informatie (indien voorradig, geldt niet voor Game Boys).

"Hoe snel word een Game Boy gebouwd en geleverd na bestellen?" - Elke Game Boy word door ons zelf met de hand gebouwd. Wegens een zeer hoog volume aan bestellingen voor onze Game Boys rekenen wij nu 10 werkdagen levertijd.


Binnenlands verzendbeleid

Verwerkingstijd verzending:
Alle bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt, je ontvangt direct een bestelbevestigings-email. Bestellingen worden meestal dezelfde dag al verzonden (indien voorradig, geldt niet voor Game Boys). Alle bestellingen worden verstuurd met track en trace informatie.

Bestellingen worden niet verwerkt, verzonden of bezorgd op zondagen en feestdagen.

Voorraden
Alle producten in onze webshop hebben wij zelf op voorraad, of worden altijd vanaf onze eigen opslaglocatie verzonden. Wij doen niet aan 'dropshipping' (verkoop rechtstreeks vanaf een leverancier, aan onze klant).

Verzendkosten & geschatte levertijden
De verzendkosten voor jouw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen in de checkout.

Verzendmethode

Verwachte bezorgtijd

Bezorgkosten

PostNL binnen Nederland

1-2 werkdagen*

€ (varieert)

Buitenlandse zendingen (USA/ Canada)

4-8 werkdagen*

€ 35,95

PostNL binnen Europa + VK

 2-5 werkdagen*

€ 12,95


*Indien voorradig, geldt niet voor Game Boys


Als we een groot aantal bestellingen ontvangen, kunnen zendingen een paar dagen vertraging oplopen. Houd rekening met extra transportdagen voor levering. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de verzending van jouw bestelling, nemen we contact met je op via e-mail of telefoon.

Er kunnen vertragingen in de levering optreden.

 

Pre-order
Een pre-order is een vooruitbestelling van een nieuw aangekondigd artikel, of bepaalde Game Boys in onze catalogus. Je kunt een selectie van artikelen nog voordat ze verkrijgbaar zijn voorbestellen.

Alle artikelen van dit type hebben het label PRE-ORDER op de productpagina. Je kunt ze kopen en ontvangen op het adres van jouw voorkeur zodra het mogelijk is ze te verzenden.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat een nieuw aangekondigd artikel enkele weken/maanden op zich laat wachten totdat deze in de winkel arriveert.
Het is niet mogelijk om een pre-order / vooruitbestelling te plaatsen en deze pas te betalen op het moment dat het product daadwerkelijk leverbaar is.


Verzending naar postbusadressen of APO / FPO-adressen
Vanwege meerdere mislukte bezorgpogingen op postbussen, verzenden we niet meer naar postbussen. Als jouw bestelling absoluut naar een postbus moet worden verzonden, kunnen we deze nog steeds verzenden, maar het risico is 100% voor jou!


Verzendbevestiging & track en trace van jouw zending
Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail zodra jouww bestelling is verzonden, met daarin jouw trackingnummer (s). Het trackingnummer is binnen 24 uur actief.


Douane, invoerrechten en belastingen
Gameboynow is niet verantwoordelijk voor enige douane en belastingen die op jouw bestelling worden toegepast. Alle kosten die tijdens of na verzending worden opgelegd, zijn de verantwoordelijkheid van de klant (tarieven, belastingen, enz.).

Schade
Gameboynow is niet aansprakelijk voor producten die tijdens verzending beschadigd of verloren zijn gegaan. Als je jouw bestelling beschadigd hebt ontvangen, neem dan contact op met de vervoerder om een ​​claim in te dienen. Bewaar alle verpakkingsmaterialen en beschadigde goederen voordat je een claim indient.

Internationaal verzendbeleid
Wij verzenden wereldwijd!

Ons retour- en restitutiebeleid biedt gedetailleerde informatie over opties en procedures voor het retourneren van jouww bestelling.


Veel winkelplezier bij GAMEBOYNOW!