Beste retro-gamers,

Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie geweldige support. Wij hebben ons bestaan volledig te danken aan onze klanten en wij zijn trost al 2 jaar retro-gamers over de hele wereld te kunnen voorzien van een stukje nostalgie.

Wij bieden middels deze informatiepagina graag volledige transparantie over de (tijdelijke) levertijden van onze custom Game Boys. Wellicht ben je er al van op de hoogte, maar Gameboynow werkt bij het bouwen en upgraden van onze populaire "Game Boy LIGHT" exclusief met originele, hoge kwaliteit donor-consoles die volledig voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Op dit moment is er een zeer schaarse beschikbaarheid aan donor-consoles en wij ontvangen momenteel meer bestellingen voor Game Boys dan dat er beschikbaar is aan donor-consoles. Helaas betekent dit dat wij nu meer tijd nodig hebben voor het bouwen en leveren van jouw volgende custom Game Boy.

Normaliter hebben onze custom Game Boys een standaard levertijd van 1-3 werkdagen, dit is tijdelijk verlengd naar ongeveer (maar niet minder dan) 10 werkdagen.

Je kunt nu een pre-order plaatsen voor onze Game Boys. Klik hier om naar een overzicht van onze Game Boys te gaan. Een pre-order annuleren is altijd mogelijk!

Wij begrijpen dat een snelle levertijd een prioriteit is en om deze reden zijn wij in gesprek met nieuwe leveranciers uit Japan om donor-consoles in grotere aantallen in te kunnen kopen. 

Wij hopen jou snel als klant te mogen verwelkomen bij Gameboynow!

 

 

via GIPHY